Volvokort/Renaultkort

CarPay_1150x500px

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

  • Tanka billigare på Tanka
  • Tvätta billigare på Tvätta
  • Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Alltid fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på t.ex. service, däck och reparationer
  • Bonus på allt du handlar*

*Gäller ej köp av spel, lotteri, kontantuttag och bilköp.

Ansök om Volvokort

BONUS NÄR DU HANDLAR HOS OSS

När du betalar med ditt Volvokort eller Renaultkort hos oss i Volvo- och Renaulthandeln eller på Tanka får du alltid 1 bonuspoäng per krona. När du når 5000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka. Handlar du med kortet i Visa-nätet får du 0,5 bonuspoäng på alla dina köp.

Bonus utgår ej på bilköp, spel, lotteri och kontantuttag

CARPAY

MED APPEN CARPAY FÖRENKLAS BILEKONOMIN

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se.