Barnsäkerhet

VOLVO BILBARNSTOLAR

I dag betraktas Volvo som ledande när det gäller barnsäkerhet i bilar. Men det är inte något som har hänt över en natt. Istället är det resultatet av mer än ett halvt århundrade av hårt arbete, kontinuerliga tester och noggrann forskning. Och det är något som vi är mycket stolta över. Så när det blev dags att utveckla nästa generation av Volvo Cars bilbarnstolar tog vi femtio år av kunskap och expertis och tillämpade detta för att skapa en serie bilbarnstolar som är säkra, bekväma och lyxiga.

Vi introducerar den nya generationen

”Den nya generationen bilbarnstolar från Volvo Cars är inte bara enklare att använda. Vi har även konstruerat dem så att de går att luta i fler lägen för att ditt barn få en bättre vila och sova bättre i stolen. Det bakåtvända babyskyddet har ett integrerat nackstöd med sju olika inställningslägen, medan den bakåtvända barnstolen har optimerats för att längre barn ska få mer plats för benen. Varje ny barnstol har detaljer i skandinavisk design som gör att den smälter in bra med bilens övriga interiör. Den unika och eleganta karbonfärgade klädseln har förbättrad andningsförmåga, är absorberande och känns skön mot huden. Vår nya serie med bilbarnstolar har även fler ISOFIX-fästpunkter än tidigare för att garantera att detta är våra säkraste och bekvämaste produkter hittills.

Säkra, bekväma och lyxiga. Den nya generationen bilbarnstolar från Volvo Cars bygger på mer än femtio års erfarenhet, kunskap och testning. Fördelar som du och din familj drar nytta av. Vi hälsar den nya generationen välkommen”

volvo bilbarnstol 11